SUDDIGT.Gillar den här bilden den blev på något sätt veldigt cool som suddig. har inte så mycket o skriva så , ha en bar dag , kram / a :D

Anonym men urgullig.Hej du :) , jo klart jag kan ha en tävling i min blogg men jag vet inte vad det ska vara för tävling , ni läsare kan ju få bestämma lite vad ni tycker o tänker , om ni har några tips så skriv gärna dom , för man kan aldrig fylla gärnan med för mycket , så säg till bara , jag vill jue ha en bra o bättre blogg. Jaså såg du mig i kista och du kännde igen mig , du jag har faktist ingen aning om vem du va jag tänkte inte så mycket , du skulle ju sagt hej , klart du måste våga , jag skulle jue hälskat på dig jag med , det är alltid kul med läsare! , men nu är det så att jag tycker att du ska skriva ditt namn till nästagång så jag vet vem du är ! :)

Och ni alla där ute i världen , våga gå fram till mig om ni känner igen mig , för det är roligt , fast inte för att jag tror att ni kommer det har ju inte direkt en bra blogg men , som sagt , ha det bra !
KRAM / amanda


Dålig kvalite på bilden men jag hoppas ni kan läsa endå!


Jag har haft min blogg jätte länge :D happy.TITTA!

suuperkungarna.blogg.se

har en blogg tilsammans med min vän evelina , titta den oxå , men jag kommer SÅKLART skriva på min egna lilla käraste blogg oxå så fortsätt läsa den med , men titta in o lämmna gärna kommentar på den bloggen oxå och min , hare bra !

http://suuperkungarna.blogg.se - bloggen är inte fixad , som sagt den är oxå under renovering precis som min !

lägger upp en snabb bild !


Denna ska bli min header sen ska jag fixa så bilderna blir större ah massor ska jag fixa , puss!

UNDER RENOVERING

bloggen kan se väldigt knasig ut just nu!:D men en ny header kommer snart upp, hoppas jag!

KRAM KRAM

Höst Jackor från Bubbleroom.
Här är 2 jackor från bubbleroom som jag blev kääär i speciellt den till vänster , om ni vill hitta nån jacka i din stil så kan du gå in på http://bubbleroom.se
ja , ha det bra! , bloggar mera imorgon , hoppas nu att ni fortsätter o läsa min blogg, hejdå!

Skol Foto - 2011


Ja , här har ni skolfotot 2011, jag blev såfär helt okej ! vad tycks?
har faktist inget att blogga om just nu o inget att säga heller så , jaa , hejdå.

jag vill ha en systemkamera NU!


jag har blogg , jag har foto intresset , va är det man väntar på jo en systemkamera , jag har jue en rätt så bra digital men endå , man vil ju alltif komma en nivå högre, aja bilden som ni ser är en rätt så gammal bild men lekte med redugeringen lite :) , ha det så bra .

Min söta hund Alice

Foto , redigering: http://onlyangelica.blogg.se - Angelica barwich


RSS 2.0