Jag är tråkig..

Hej ,jag är tråkig , HAHAH jag kunnde inte sova inatt för jag tror att det finns någon i huset som ska röva bort mig , precis som filmen jag såg i går , brrrrr , den var ruskig inte läskig mer äcklig, dom typ lurade tills sig folk på en fest sen så drogade djen dom , sen när dom kom ut så , blev dom tagna , av några ( offtast tjejer) Dom blir fånga tagna , så  dom klipper av deras hår , slår dom med skärp och annat verktyg , och våldtar dom , det var fett läskigt , kan lägga upp trailer , filmen var irene huss dom brukar aldrig vara läskiga men dn här var äckligaste av alla dom .. :)

http://youtu.be/66F3oOXv7kc

Den är mycket äckligare om man ser den riktiga , men jag rekomenderar att ni ser filmen , ni kommer rysa .. XD


Shit , jag har förendrats!

HAHAHA , jag dör titta på typ december 2009 eller ågot , jag har förentrats mycket mer , jag har blivit mognare och skriver bättrenu , HAHAHA , inte långt inlägg , jag tar , dom tre '' bloggarna imorgon om superbloggen'' PUUSS!


länkbyteCHECKA CHECKA in på stinas , blogg ! puss! hon bloggar på ----
www.stinalindqvist.myshowroom.se

Jag älskar den här bilden


Städning på G

Åååh , har verkligen ingen lust och städa men när ens mamma tvingar en så , ah hihi , men detkanske blir fint , vem vet , jrå , nu ska jag plocka fram dammsugaren ! Koort inlägg idag , snart blire de 3 tävlande i veckans blogg ! PUSS!


Tävling- SuperBloggen


systrarna ''B''
BokehFoto: Jag
Modell:naturenJag har en fett tråkig blogg så snälla kommentera några tips vad man kan ha för nåra inlägg istället för bara bilder och text fö det är jue skit trist , kommentera nått tips så blir jag glad , annars blir jag ledsen , och då kommer jag ju inte kunna blogga eftersom jag inte har nått att blogga om... OOH juste det var ju halloween igår , det hade jag glömmt bort faktist. jag har varit med alexandra hela helgen , jag är ledsen om jag inte har bloggat eftersom jag inte haft lust eller orken att göra det , men nu nu är det HÖSTLOV ! WIIE , men det tråkiga är att jag vaknar alltid samma tid ochh det är 07.21 samma tid hela helgen, är kanske van vid sommartiden fortfarande, aja nu ska jag sluta babla.. ha en bra dag puss, TIPSA SNART ! ELELR FORTSOMFAN ! :)

RSS 2.0